Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product ongebruikt en onbeschadigd, compleet met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via returns@powercubes.eu met vermelding van “retour aanvraag” en uw bestelnummer en klantnummer.

U kunt ons eventueel ook telefonisch bereiken op telefoonnummer: +31852500280.

Wanneer u de goederen zelf terugstuurt, dient u wel uw bestelnummer erbij te vermelden en/of pakbon toe te voegen.
Vraag altijd om een Track & Trace nummer zodat u een bewijs heeft indien het pakket kwijt mocht raken.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Garantie

We geven minimaal één jaar garantie op artikelen. Deze garantieregelingen gelden onverminderd de rechten die je als consument hebt op basis van de wet. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.
PowerCubes is niet verplicht tot het verlenen van garantie indien er sprake is van ondeskundig gebruik of gebreken die ontstaan zijn door demontage. Garantie is tevens uitgesloten indien het artikel wordt doorverkocht aan derden. Wanneer tijdens onderzoek blijkt dat geprobeerd is het product te herstellen door derden, is garantie uitgesloten. De onderzoekskosten zijn in dat geval voor jouw rekening.

Op artikelen die door breuk onbruikbaar zijn geworden, vervalt de garantie. Indien een artikel binnen de garantietermijn wordt gerepareerd, blijft de oorspronkelijke garantietermijn in tact.

Om uw garantie aan te vragen dient u het garantieformulier in te vullen. Klik hier om naar het garantieformulier te gaan.