Missie

Onze missie is het ontwerp en de functie van bestaande producten te verbeteren. De producten moeten wereldwijd te gebruiken zijn.

Visie

Wij willen het bedrijf zijn dat u inspireert met producten vanuit een nieuwe standaard. Hiermee bedoelen wij, dat wij met een kritische blik naar alledaagse producten kijken en daar onze nieuwe standaard op projecteren.

Daaruit ontstaat een slim ontwerp met grote functionaliteit.

Om een nieuwe standaard neer te kunnen zetten zijn er verschillende aandachtspunten:

Functionaliteit

Ons nieuwe product moet een duidelijke meerwaarde bieden.

Ontwerp

Met alleen een mooie vorm kunnen wij geen grote verbeteringen realiseren. Daarom is functionaliteit belangrijk: Een nieuw product moet een oplossing bieden voor problemen bij het bestaande product.

Verkoop en distributie

Onze producten moeten breed beschikbaar zijn: van de grootste hypermarkt tot de kleinste buurtwinkel. Wij zijn nog steeds op zoek naar distributeurs voor onze producten op verschillende markten. Bent u distributeur en wilt u de PowerCube in uw assortiment opnemen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Collectieve en individuele verantwoordelijkheid

We zijn er trots op dat we een integraal ketenbeheer hebben waarin onze producten op elk niveau van het productieproces worden gecontroleerd om verspilling te voorkomen. Onze mind is groen!

 
PSI Logo
bsci

Selecteer een Afleverpunt

De waardering van www.powercubes.eu bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 2230 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.