Bent u op zoek naar een duurzaam promotioneel-, relatie-, premium- of eindejaarscadeau? De PowerCube is een product dat iedereen kan gebruiken en zowel nuttig als duurzaam wordt ervaren.Dit “Dutch Design” is een duidelijk aanwezig promotie ontwerp, dat dagelijks voor u reclame maakt op  de diverse bureau’s. Bedrukt met uw logo -wij verzorgen dat!-  is de PowerCube een echte “Eye-catcher”. Dit is pas PowerBranding! Uiteraard kunnen wij u advies geven voor een originele bedrukking van uw PowerCubes, AudioCubes, 3 in 1 USB laadkabels en DAX-portefeuilles.

EEN RELATIEGESCHENK IS MEER DAN EEN GIFT!

De kracht van relatiegeschenken wordt vaak onderschat. Als sinds het begin van de industriële revolutie worden geschenken weggeven aan gewaardeerde klanten. Tegenwoordig wordt er heel veel geld uitgeven aan marketing via kanalen als radio, geschreven media en televisie. Het geven van relatiegeschenken kost vaak veel minder geld dan reclame en het bereik is vele malen groter. Dit zullen we hieronder verder uitleggen.

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat maar liefst 90% van de mensen dagelijks een item gebruiken die ze hebben ontvangen als relatiegeschenk. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een pen, een mok, powerbank of sleutelhanger. Daarnaast blijkt dat meer dan de helft van de mensen vaak ook nog weten van wie ze deze items hebben ontvangen en daarnaast ook nog eens het moment waarop ze het geschenk hebben ontvangen. Dit aantal ligt maar liefst twee keer hoger dan televisie of radio reclame. Slechts 25% kan zich een merk herinneren bij het zien of horen van een reclame op televisie en/of radio. Ga bij jezelf maar eens na of dit enigzins klopt.
De PowerCube wordt dagelijks gebruikt en staat het hele jaar door op het bureau van jouw relatie. De ultimieme mix voor gegarandeerde “PowerBranding”’.

Een geschenk is altijd leuk om te krijgen

De allergrootste kracht van relatiegeschenken is de waardering die je krijgt van mensen waaraan je het geschenk geeft. Mensen vinden het altijd leuk om cadeautjes te krijgen en kunnen het al helemaal waarderen als dit als blijk van een fijne samenwerking wordt gegeven. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de relatiegeschenken laat bedrukken met logo van je organisatie of een leuke persoonlijke boodschap. Probeer daarnaast origineel te zijn! Originaliteit zorgt voor een glimlach op het gezicht van mensen. Met deze out of the box gedachte kunnen wij of uw “prefered supplier” van relatiegeschenken u mee helpen.

Ga voor duurzame relatiegeschenken

Tegenwoordig wordt duurzaamheid een steeds belangrijker begrip. Op het moment dat je dus duurzame relatiegeschenken gaat geven, dan geef je eigenlijk een dubbel geschenk aan je klanten. Klanten zullen het enorm waarderen als ze een product krijgen dat nog vele jaren zal meegaan.

Bij duurzame innovatie en design gaat het echter niet alleen om nieuwe technologieën, maar ook om na te denken over hoe tegemoet te komen aan de behoefte aan groei en tegelijkertijd negatieve milieu- en sociale effecten te verminderen. Duurzaamheid integreert meestal deze drie elementen: milieu, sociaal en economisch. Bij industrieel ontwerp is duurzaamheid de nieuwe norm voor productontwerp en op zijn beurt is productinnovatie essentieel voor economische groei.
Bij PowerCubes geloven we dat duurzaamheid nu een belangrijke motor is voor innovatie. In tijden van toegenomen mobiliteit moeten duurzame producten voorzien in de behoeften van wereldburgers die continenten doorkruisen.

In 2017 werden wij genomineerd voor de PSI Sustainability Awards voor het product PowerCube ReWirable Duo USB en zijn dan ook enorm vereerd dat ons product door de PSI is uitgeroepen als “Recommended product 2017”

De Sustainability Awards zijn in het leven geroepen om meer aandacht te vragen tussen de balans tussen economie, ecologie en sociale aspecten. Transparantie en geldige documentatie zijn hierbij onmisbaar. De awards zijn niet slechts prijzen, maar bieden erkenning voor geleverde prestaties op het gebied van duurzaamheid.

Het idee achter deze reisadapter is een duurzame oplossing voor frequente reizigers. Deze multifunctionele reisstekker kan in de meeste landen over de hele wereld worden gebruikt. En wanneer u niet op reis bent, kan de PowerCube Rewirable ook als verlengsnoer in huis worden gebruikt.

Op 7 september 2018 hebben wij wederom de prijs “Recommended product 2018” gewonnen. Nu met de PowerCube Extended Monitor.

De boodschap die we willen overbrengen, is dat energiebesparing niet betekent dat we meer tijd en moeite moeten besteden. De PowerCube-monitor is gebruiksvriendelijk, functioneel en biedt een stijlvolle aanvulling op uw huis.

De PowerCube Extended Monitor: laat u zien waar u mogelijk onnodig veel energie verspilt, zodat u uw gewoonten kunt veranderen en kosten kunt besparen. Bovendien zal de gebruikte energie worden omgezet in geldwaarde. Dit verhoogde bewustzijn stimuleert consumenten om simpelweg de stroom uit te schakelen wanneer ze niet worden gebruikt om zowel energie als geld te besparen.

We wilden iets creëren dat gebruiksvriendelijk is en de dagelijkse en maandelijkse bedrijfskosten van specifieke huishoudelijke apparaten kan communiceren. Dus als u bijvoorbeeld de oven inschakelt, kunt u precies zien hoeveel energie u verbruikt.

Onderdeel van de Premium Square Groep

Medio 2022 is PowerCubes B.V. overgenomen door de Premium Square Groep, een internationale leverancier gespecialiseerd in creatieve, functionele en duurzame producten en geschenken. Alle producten kunnen worden voorzien van een logo of boodschap. Het assortiment bestaat van exclusieve merken tot custom-made mogelijkheden en is ontworpen om de ontvanger te verrassen en langdurige indruk achter te laten.Het team bestaat uit ervaren professionals die zorg dragen voor een toegewijde, persoonlijke service. Het bedrijf is actief in zowel de B2B als B2C markt door samen te werken met zorgvuldig geselecteerde partners. In totaal biedt het bedrijf meer dan 300 producten, verspreid over 7 merken, via 8 verkoopkantoren naar klanten in meer dan 25 landen. Zie www.premium-square.com voor meer informatie.

 

Offerte

voorbeelden van andere klanten