Onze Service

Onze best verkochte producten

Verkoop!
26,9035,90
Verkoop!
31,9031,99
Verkoop!
Oorspronkelijke prijs was: €20,90.Huidige prijs is: €20,90.
Verkoop!
Uitverkocht
30,90
Verkoop!
Uitverkocht
26,90

Over de Powercube

De PowerCube werd uitgevonden door 2 studenten Industrieel ontwerpen aan de TU Delft, die het gek vonden dat het eerste wat men vaak bij een vergadering doet, onder de vergadertafel duiken om een laptop of beamer in te pluggen. Dat dit veel beter kan bewezen ze met de PowerCube, het eerste eigen product van Yixia Jiang en Arthur Limpens.
Deze twee studenten begonnen het bedrijf Allocacoc (lees achterste voren….)
De visie van Allocacoc is “a different standard”, hiermee wordt bedoeld dat ze kijken naar alledaagse producten, en deze onderwerpen aan een kritische blik. Vervolgens creëren ze een nieuwe standaard, dit wil zeggen dat wanneer je je een product voor de geest haalt, een ander ontwerp naar voren komt dan ervoor. Powercubes producten voor “Power-branding”

Onze producten zijn uitermate geschikt om te laten bedrukken en origineel en duurzaam om te geven als relatiegeschenk.

PowerCubes

Met deze Red Dot Award bekroonde kleinste multifunctionele stroomverdeler ter wereld heeft u meerdere stopcontacten en USB poorten in één kleine stekkerdoos. Door de unieke kubusvorm kunnen stekkers elkaar niet overlappen. Deze verdeelstekker maakt het mogelijk om elke stekker of adapter aan te sluiten zonder dat deze elkaar overlappen.

Stekkerdoos ontwerp

De PowerCubes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het ontwerp van de PowerCube is innovatief en stijlvol. Nergens vindt u zoveel stopcontacten en USB opladers in een kleine stekkerdoos als deze.
De PowerCube Extended (USB) modellen hebben 4 of 5 stopcontacten, 2 sterke USB laders en zijn voorzien van een 1.5 of 3m kabel. Deze twee modellen worden inclusief een docking station geleverd. U kunt de PowerCube eenvoudig aan de muur of op bureau plaatsen met het bijgeleverde gepatenteerde docking station (horizontaal, verticaal en onderste boven).
De USB laders op deze stroomverdeler laden razendsnel uw apparaten op. Doordat de USB laders 2.1 A. output hebben, laadt de PowerCube een apparaat vele malen sneller op dan via uw computer of laptop.
De PowerCubes worden in mooi ontworpen, milieuvriendelijke en her-sluitbare verpakkingen geleverd.

De schakelbare powercube extended remote set

Dit is een handig en stijlvol ontworpen schakelbare stekkerdoos met 4 ingebouwde stopcontacten. Door de unieke kubus vorm kunnen stekkers elkaar niet overlappen. De Remote is te schakelen door middel van de button op de PowerCube als ook met de bijgeleverde draad- en batterijloze batterijloze afstandsbediening.

Wanneer er meerdere apparaten in stand-by modus moeten worden gezet, zorgt de PowerCube Remote Extended Set voor de oplossing. Met een druk op de knop wordt de stroomtoevoer naar de aangesloten apparaten afgesloten. Hierdoor wordt de printer, televisie scherm, computer etc. meteen afgesloten. Uiteraard is dit innovatieve stekkerblok ook uitermate geschikt om al uw kerstverlichting op aan te sluiten. Met maar 1 druk schakelt u al uw apparaten op een max. afstand van 25m.

De PowerCube Remote, welke gebruiksvriendelijkheid is, biedt een geheel nieuwe standaard. Met slechts een druk op de grote “Step-On” knop op de PowerRemote kan de PowerCube AAN en UIT gezet worden op afstand. Op de PowerCube zelf kan men echter de PowerCube ook AAN en UIT zetten.
De herbruikbare tape op de afstandsbediening maakt dat deze, op iedere goed zichtbare en bereikbare plaats, bevestigd kan worden, zodat deze nooit zoek raakt. Bovendien zorgt het modulaire ontwerp ervoor dat de PowerRemote aan meerdere PowerCubes gekoppeld kan worden en vice versa, om aan uw persoonlijke wensen te voldoen. Tot slot verbruikt de PowerRemote GEEN BATTERIJEN, dit voorkomt het gedoe met lege batterijen en spaart ook nog het milieu. De PowerRemote werkt namelijk op “Kinetische Energie”. U kunt de PowerCube eenvoudig aan de muur of op bureau plaatsen met het bijgeleverde gepatenteerde docking station (horizontaal, verticaal en onderste boven).

Reisstekker PowerCube Rewirables

Met deze multifunctionele stijlvolle reisstekker, voorzien van 4 of 5 stopcontacten en 2 USB-poorten is een hele nieuwe standaard gezet voor reisstekkers.

Het ideale van deze multifunctionele reisstekker is dat dit stroomblok in combinatie met TravelPlugs is te gebruiken. Naast een drietal reis pluggen; Type B, G en I (UK, USA, Australië) wordt een 1.m IEC kabel 3 * 1.0mm2 inclusief een Schuko (Europese norm) stekker geleverd. Deze IEC kabel (voedingskabel voor computer, printer,monitor, scanner en dergelijke) kan in de achterkant van de PowerCube worden ingeplugd. Zodoende kan de PowerCube Rewirable Duo USB het gehele jaar door als verlengsnoer en als reisstekker worden gebruikt!
Dit unieke product lost alle tekortkomingen van reisstekkers op!
Andere reisstekkers hebben een aantal tekortkomingen:

• Veiligheid: de meeste reisstekkers kunnen niet worden gecertificeerd vanwege hun afmetingen.
• Slechts één stroompunt: tegenwoordig reizen we echter met meerdere elektronische apparaten.
• Reisstekkers worden alleen op reis gebruikt en hebben thuis geen functie meer en verdwijnen in een lade of kast. Zonde hoor…..
• Milieuvriendelijk is ook het hergebruiken van oude producten! De PowerCube ReWirable modellen zijn mede ontworpen om hergebruik van oude IEC kabels te bevorderen.

Geef een reactie