Hotelgasten brengen hun smartphone, tablet of laptop mee en gebruiken deze 24/7 voor telefonie, streamen, social media, e-mail, muziek luisteren etc. Tegenwoordig heeft men dan ook steeds meer apparaten bij zich en er is vaak een tekort aan stroompunten.

Maak indruk op uw gasten met de PowerCube Extended Duo USB en geef ze een gevoel van thuiskomen! 

De PowerCube is gemaakt van hoogwaardige materialen, om maximale kwaliteit en veiligheid te kunnen garanderen. Alle stroompunten zijn voorzien van een kinderbeveiliging en de PowerCube Extended Duo USB heeft een 1.5mm2 VDE kabel en is voorzien van het welbekende TÜV keurmerk.

Deze originele gadget zal dagelijks door uw gasten worden gebruikt en verrijkt uw interieur.

De PowerCube is dan ook bekroond met de felbegeerde ‘Red Dot Design Award’. 

De PowerCube Extended Duo USB is uitermate geschikt om te laten bedrukken en het product staat altijd in het zicht bij uw gasten, dus….. het gehele jaar door “ PowerBranding”

Zo geeft u uw hotelgast niet alleen nieuwe energie maar brengt u ook nog eens uw hotelnaam en logo extra onder de aandacht.

De PowerCube Extended Duo USB is reeds in vele hotels door heel Europa te vinden. Denk hierbij aan Hilton, Accor (waaronder alle IBIS hotels), Crown Plaza, alle The Student Hotels en vele anderen.

Wij garanderen positieve reacties van uw gasten!

Voorbeelden